Vincent Photoshop 2000px

Meet team Belgiqa

Me trots stellen we ons topteam aan je voor! Dag in, dag uit geven zij het beste van zichzelf.

Blogbericht team foto 1
Wij staan volledig achter het milieu. De tijd was rijp voor een meerlagenparket dat ecologisch verantwoord is.

Robbert Desmet & Grégory Minne

De zaakvoerders. Het brein en de motor achter Belgiqa. Beiden voelden dat de tijd rijp was om een ecologisch verantwoord parket op de markt te brengen en besloten daar voluit voor te gaan. Zo begon ons Belgiqaverhaal. Intussen zitten we al ettelijke hoofdstukken verder en kunnen we gerust stellen dat Belgiqa een hit is. Vol enthousiasme schrijven ze dan ook verder aan ons groeiverhaal.

Blogbericht team foto 2
Hout is een fantastisch materiaal. Mijn job bij Belgiqa laat mij toe mijn commerciële studies met mijn passie te combineren.

Jeroen

Onze enthousiaste salesman en het uithangbord van Belgiqa. Deze spring-in-‘t-veld doet niets liever dan nieuwe contacten leggen en wordt instant happy wanneer hij zijn klanten kan overtuigen van de kwaliteit van onze producten. Niets maakt zijn dag beter dan een tevreden klant – en een salesdeal, uiteraard. Vragen? Bestellingen? Jeroen ziet je graag komen!


Blogbericht team foto 3
Belgiqa behoort zonder twijfel tot de mooiste parketvloeren ter wereld!

Tommy & Vincent

Als we zeggen dat deze mannen gouden handen hebben, dan overdrijven we niet. Wat chape is voor parket, zijn Tommy en Vincent voor Belgiqa. Dit uitmuntende duo vormt de solide basis van Belgiqa. Met hun jarenlange ervaring en passie voor het product, leveren ze keer op keer pareltjes af in ons productiecentrum te Menen. Zonder Tommy en Vincent stonden we nergens. En dat mag gezegd zijn.

Blogbericht team foto 4
De combinatie van echt Belgisch vakmanschap en het ecologische aspect, maakt van Belgiqa een echt topproduct. Er zit zó veel potentieel in.

Louis & Robin

Louis is onze organisatorische mastermind. Wie spreekt er over de kalmte voor de storm? Louis is de kalmte in de storm. Op de allerdrukste momenten houdt hij voor ons het hoofd koel.

Terwijl Louis zich bezig houdt met planning en organisatie, zorgt ons technisch genie Robin voor de supervisie. Dankzij dit duo loopt alles in de productie gesmeerd. Thanks boys!

Blogbericht team foto 5
Wanneer klanten onze realisatiefoto's zien en het knappe vakmanschap kunnen bewonderen, zijn ze al snel verkocht.

Karen & Celine

Het creatieve marketingduo. Samen steken zij Belgiqa in een mooi jasje, zorgen ze dat het merkplaatje klopt en staan ze klaar om de sales te boosten waar nodig. Hun grootste doel? Belgiqa zo goed mogelijk laten groeien. Iedereen moet toch over ons gehoord hebben, niet? En dat schreeuwen ze dan ook met plezier van de daken. Of euh, papier en social media.

Blogbericht team foto 6
Manusje van alles? Bij ons is het Thomasje van alles.

Thomas

Manusje van alles? Bij ons is het Thomasje van alles. Thomas springt bij om het even waar er werk te over is. Handen te kort in de productie? Een hele waslijst aan karweien in het magazijn? Geen nood! Thomas to the rescue!